dimarts, 25 de setembre del 2012

Tuesday Night Mountain Bike Party, by Kiler-Bike

--------------------------------------------------------------------------------
Primera sortida nocturna de la temporada i com el títol indica, una veritable festa betetera, gràcies al Kiler, que com sempre demostra el perquè del seu altre sobrenom.....el GPS HUMÀ.




Quedem a las 19,15 al poli, el Kiler-Bike, el Batxi, el R1 2003 i el Norris amb els llums preparats per la foscor.

Sortim per el camí del mig direcció a Alella i a mig camí el Kiler que ens proposa agafar el camí del Bosquet d'Alella. Es aquell que sempre fem de baixada i que anomenem el de les cases i que acaba creuant unes vinyes prop del Masnou.

Pugem per les vinyes, seguim pel Bosquet i passem per les cases. Deu ni do quines rampes que hi han, però podem pujar tots quatre, suant la cansalada i amb moltes pulsacions. Ara ve la sorpresa, la idea era seguir pujant fins el Pla de Teià per la trialera de la moto, però res de res, girem a l'esquerra i fem un corriol de pujada inèdit, que només habiem fet el Kiler i Jo una tarda de baixada, mai l'habiem fet de pujada. Es fa be, puja força dret, pero es fa be, hi ha sorra però es macu i com que es novetat, dons ens fa il.lusió.

Ja som al Pla de Teià, ja s'està fent fosc i encenem els llums. Agafem el gr cap Alella però de seguida girem a la dreta i enfilem la trialera que baixa fins Vallromanes, el final l'hem fet per la versió ligth ja que la "heavits" de nit no es recomanable.

Tornem al Pla de Teià per la pista. Un cop allà decidim baixar per la trialera de la moto versió 2.0 fins la riera de Teià i des de allà per camí del mig fins Premià.

23 kms
1,43 temps
626 mts desnivell

BY NORRIS

1 comentari:

  1. Estáis hechos unas máquinas, sea de día de noche o ninguna de las dos.

    ResponElimina