diumenge, 16 de setembre del 2012

MASIA CICLOPATA

--------------------------------------------------------------------------------
Avui hem fet una sortida atípica. Teníem moltes baixas i hem aprofitat per fer una sortideta de formació amb els "jovens" que pugen molt fort.

A les 8 com sempre al poli de Premià, el Kiler-bike, la Bamba Negra, el Batxi, el Opelat, l'Oscar (amic del Kiler), el Norris i........dels "jovens" el Joan i l'Aleix.

Sortim del poli direcció a Teià per pujar per la riera, a ritme suau anem pujant, fins que el Opelat que ja no pot més i decideix mirar de fer el seu record personal de pujar a Sant Mateu, el Batxi que el segueix i els altres anem fent cadascú al seu ritme. Dels nanus, el Joan ha demostrat que puja molt ràpid, i l'Aleix, rondinant una mica també ha pujat sense gaires complicacions, m'ha tocat fer-li companyia i donar-l'hi ànims...que hi farem això toca els pares no???










Arribem al pla de Teià i com que no hi ha rastre del Opelat ni del Batxi continuem pujant fins que agafem el camí de Can Gurguí per fer la nostre estimada "V". Aquí, els "jovens" ja han disfrutat molt més, aquests son trialerus tu!!!

A mitja trialera rebu la trucada d'en Batxi preguntant on ens hem fotut, i els emplaço a la "V". Allà al final ens hem retrobat amb els dos que venen de fer un Sant Mateu a ritme de Lorenzo i sa Yamaha....Enfilem pista cap amunt i de seguida arribem a la Creu de Can Boquet.




Ara seguim, per la trialera del tub fins a Cal Senyor. L'Aleix ja comença a fer figa, però entre tots i una gominola del Decathlon el convencem per que continuï una mica més. El Joan, està com si res, disfrutant de las trialeres com un nan...

Trialera del Cal Senyor de pujada i pista direcció a la mútua. Fem els tobogans de pujada, aquí m'han insultat una mica, i resta de pista.




Per baixar, decidim premiar als dos miniCiclopatas amb la última trialera, una mica "heavits" però com que han demostrat força tècnica i gens de por s'ho mereixen, que collons!!

Dons hem fet la trialera de la Cabrilenca fins el castell abandonat de Cabrils. El Joan ho ha baixat com un campió, i l'Aleix, ha patit dues caigudes sense importància, més que res, per cansanci, però el tram més difícil l'ha fet de colló....semble son pare jejeje...

De tornada, a un canto d'una vorera he punxat la roda del darrera i he aprofitat per fer una demostració de com es cambia una cámara en temps rècord.....QUE N'APRENGUIN!!!!




Al final tots contents fem una cerveceta o uns trinas pels nens a la petanca de Premià, on per cert, m'he trobat al JValencia fotensa un bocata.....

23 kms
650 mts desnivell

BY NORRIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada