dilluns, 10 de setembre del 2012

DIUMENGE DE PEDALADES

--------------------------------------------------------------------------------
Aquest diumenge, els Ciclopatas ens hem partit en dos grups, el grup dels Pros i els dels globeros i hem anat a fer dues pedalades, la Pro es la de  Costa Brava Btt Extrem i la globera es la Cebrianenca.

En el grup dels Pros........només tenim un representant!!!! el Racing-bcn jajajajajaja, en el dels globeros, quasi tots els altres, el Lapiero, que pasejaba per casa seva, el R1 2003, el Adolfo-ktm, el Quique-72, el Vnessier, el Opelat i el Norris....cal dir que a última hora hem tingut la baixa del Batxi que obligacions familiars l'hi han impedit venir.....que no sigui res company!!!!



COSTA BRAVA BTT EXTREM



Abandono en la Costa Brava Extrem  

Un problema mecánico aparentemente simple en el kilómetro 7 me ha impedido terminar la Costa Brava Extreme BTT. Desde el inicio oí un ruido en el cambio que no supe identificar y pocos kilómetros después la cadena se rompió por el eslabón de quita y pon que llevaba. Luego una odisea para intentar solucionarlo.



He intentado colocar un eslabón rápido que llevaba de repuesto pero se resistía, no había manera de ponerlo, al final ha salido por los aires y no ha habido manera de encontrarlo entre las hojas. Me he decidido ha tronchar la cadena peo al intentar apretar el bulón, el tronchacadenas se ha bloqueado y no había manera de enroscarlo o aflojarlo. Cuando me he dado cuenta habían pasado todos los participantes y he empezado a deshacer el camino caminando. Al cabo de bastante me he encontrado con uno de la organización que iba quitando las marcas de la ruta y me ha podido desbloquear el tronchacadenas




Cuando he terminado de reparar la cadena ya tenía 50 minutos de desventaja respecto de los últimos así que he decidido abandonar y repetir el próximo año, no era cuestión de ir persiguiendo al que quitaba la señalización del recorrido. Se ha notado que era la primera edición, habrían solo unos 150 inscritos, entre ellos los dos Xavis de Premià de Dalt y el Biker Teià. El recorrido prometía pero será en otra ocasión para disfrutarlo.

  BY RACING-BCN



CEBRIANENCA 2012




Tot comença a les 7,30 del matí al poli de Premià, carraguem les bicis i sortim cap a Sant Cebrià de Vallalta,  be, no tots, ja que algúns surten de difernets poblacions. Ens trobem els set Ciclopatas devant del pavelló municipal de Sant Cebrià i ens preparem per anar a la sortida, ens trobem l'amic JValencia que ha vingut amb una gent del foro, el saludem i ens situem. No hi ha gaire gent i fa bon dia, una mica ennubolat pero amb bona temperatura, encara que el Quique te una mica de fresca i dubte si agafar manguitos...quin paio!!!

A les 9 en punt donen la sortida i enfilem cap el poble, el creuem i de seguida comença a pujar, el que fa que cadascú agafi les seves posicions naturals dins el grup.

El primer tram, a sigut entretingut, amb una barreja de pista de pujada i alguns corriols força divertits, llàstima que no es poden disfrutar gaire, degut a que hi ha molta gent que baixa molt a poc a poc. Així dons hem arrribat al primer avituallament, km 12. Només trobo l'Adolfo, dels altres ni rastre, tots van devant meu menys el Vnessier. Aprofito per menjar i beure uns mica i per inflar la rode del darrera que la tinc superfluixa....em té una mica amargat la put.......roda. Durant aquesta primera part, no m'he trobat gaire bé, encara tinc jet-lag i només habia pogut dormir tres hores.










La segona part de la pedalada ha estat rapidísima, tot per pista ampla amb pendents suaus i molte estona en plà, han passat volant els kms i, encara que no he disfrutat gaire, reconeg que m'ha anat de conya per recuperar-me una mica. Així arribem al segón avituallament, km 24. Aquí ja no hi habia ningú, he begut i menjat i a continuar.






L'últim tram ha estat la repera. Primer hem hagut de pujar força fins arribar a la Creu de Canet, entre pistes i corriols. Allà dalt un altre habituallament, km 31, que només he begut isostar. Que macu, pensaba que ja estaba tot fet, que començariem a baixar fins el poble i.........tururut violes!!! hem començat a enllaçar corriols de pujada i de baixada que nom s'acababem mai, i el contakilómetres que marcaba 35, 36, 37, collons! que passa? que no eren 35 kms!!!!??? finalment, he pogut arribar cansadet pero senser amb 38 kms....Aquets últims 5 kms,  HAN SIGUT UNA ENSERRONA!!!!


Allà eren els altres, cansats, suats pero satisfets d'haber disfrutat d'una bona pedalada... Felicitats Jabalis!!!

38 kms
3,05 temps
1200 mts desnivell

BY NORRIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada