dilluns, 28 de maig del 2012

CADIRA DEL BISBE

--------------------------------------------------------------------------------
Aprofitant que quasi tots teníem festa, hem quedat a les 8 al poli a fer una sortideta per la nostre serralada. Aquest cop eram: l'Adolfo-ktm, el Racing-bcn, el Quique72, el R1 2003, el Vnissier i el Norris.
Sortim amb intenció de disfrutar de trialeres i com que la majoria no disposem de molt temps, les dones ja estan una mica fartes, decidim pujar per la Cadira del Bisbe que es per on mes depressa arribas a dalt la cornisa, i no m'extranya, ja que hi han 4 o 5 rampes del 19%. Hem pujat cadascú al seu ritme i suant de valent fins a Sant Mateu, allà hem agafat una trialera que surt de darrera la masia i que baixa fins quasi l'inici de la "V". Es una trialera bastant tècnica i ens obliga a posar el peu a terra més d'un cop.
Un cop allà fem les barretes i continuem cap a Can Gurguí on omplim bidons de la font, tot degut a la pujadeta de marras....








Llavors seguim fins l'Ovni baixant per la variant 2.0 on hi ha algun cabrit que es dedica a posar paranys en forma de brancas al mig de l'ultima baixada....si me'l trobu algun dia ja veureu on li fotu Jo les branques....
Llavors baixem a Vallromanes per la trialera recuperada, ja que no l'habia baixat ningú del grup, per cert, no els hi ha agradat gaire, es massa neta i passem el poble i anem a buscar la del arbre caigut, on hi han hagut alguns piques i alguns avançaments "pericolossos" jajaja.





Després d'aquí seguim el camí hi anem a buscar la trialera de la porta verda per fer-la de pujada. Molta sorra, molts reguerots però molt maca de pujar. Val a dir que el Vissier està fet un toro, ha pujat al nostre ritme i en quatre dies més ja m'avançarà en totes les pujades....Et felicitu fill!!!
Un cop al xarco hem retornat fins el gr i a petició del Racing fem la baixada de la valla fins a Cabrils.......passo Jo i quasi al final m'enganxo la ma amb la valla i quasi em fotu de llorus, passa el Quique i també s'enganxa sense caure pero amb uns pinxos clavats als dits, i passa el R1 i........CATACROK es fot la gran nata, sembla que no ha estat res greu, rascades per tot arreu i cops a costelles i colze....que no sigui res company....
Res, arribem a Cabrils i el R1, com es evident marxa cap a casa seguit del Racing que te pressa, els dames fem les birres pertinents a la Concòrdia i cap a Premià que hi falta gent....

30 kms
2.40 temps
920 mts desnivell

4 comentaris:

  1. que dices que trabajasteis?????? anda ya!!!!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Hola! soy Manolo y suelo hacer salidas sólo o con mi primo más o menos por donde vosotros. Sigo vuestro blog desde hace unos días y me parece muy interesante. Tengo entendido que os juntais los domingos en el poli y a ver si algún día me puedo apuntar con mi primo o sólo. Aunque veo que salis muchos días más!

    Os dejo el enlace a mi blog que voy generando.

    www.manolobtt.blogspot.com/

    Un saludo. Manolo

    ResponElimina
  4. Hola Manolo, siempre que quieras estas invitado a salir con nosotros solo o con quien quieras. Disfrutaras de buenas rutas y de buena compañia, las risas siempre estan aseguradas. Si quieres estar al tanto de nuestras salidas nos puedes seguir en:
    http://www.foromtb.com/showthread.php/335026-Ciclopatas-Salidas-desde-Premià-de-Mar
    que es donde anunciamos nuestras salidas.....ESPERAMOS VERTE PRONTO...Un saludo.

    ResponElimina