diumenge, 2 de desembre del 2012

Una ruta diferent

--------------------------------------------------------------------------------
Avui em toca fer la crònica a mi, en Racing no la pot fer fins demà i millor no esperar tant.

A les 8 del matí i amb un a fresqueta molt maca ens trobem on sempre el Racing-bcn, Opelat, Adolfo-ktm, Quique72 i Norris i sortim direcció a Vilassar de Dalt on ens trobem al R1 2003 i a un amic que s'ha afegit, perdona pero no recordo el nom, soc molt dolent en això dels noms o potser es la memòria que em falla, ens fem grans.....

Pugem per l'interior de la mútua i de seguida ens adonem que el R1 friend's puja força de pressa, si que quedarem be!!!! Arribem al gr i girem a la dreta, de seguida agafem la trialera de baixada a l'esquerra, aquella que es força tècnica ja que hi han moltes pedres. A mitja trialera girem a la dreta i remuntem fins la pista.

Un cop a la pista seguim de baixada aquesta i comencem a notar el fred, ja estem suats i la velocitat ens refreda una mica. Un parell de kms més avall girem a la dreta per un corriol que primer segueix com sempre però a la meitat ens adonem que han passat la màquina i l'han convertit en una pista.....merda.... Arribem a un carrer d'una urbanització fantasma i remuntem fins a arribar a la trialera de la bamba.

Aquest cop la fem des de dalt de tot, el terreny està fantàstic i podem controlar la bike sense problemes. Seguim fins baix de tot i agafem a la dreta un corriol super-tècnic i molt ràpid que gairebé mai fem, tant sols recordo haver-lo fet en alguna pedalada. Disfrutem com nens a alta velocitat del corriol que es ple de tobogans i corbes peraltades. Baixo primer i noto que tinc enganxat una roda al clatell, fins que arribo al final i m'adono que es el R1 friend's que em seguia sense problemes...collons!!! no sols puja com un llamp, que també baixa cagant llets....molt be nanu, et felicitu fill!!!

Ja estic satisfet d'haver sorprès el grup amb un nou corriol. Seguim per la riera de Clarà i remuntem entrant per la riera per corriol amb força rampes, no sense just abans de començar haver de parar a arreglar les bieles del Opelat que s'han aflujat....sembla que els Montajes Pelayo tenen algunes deficiències jajajaja.

Aprofitem per menjar alguna cosa i comencem la forta pujada fins la pista que va cap a Òrrius, on per segona vegada arreglem les bieles del Opelat. Fem pista fins a arribar a la guapa que agafem de pujada fins la pista que puja d'Òrrius. La remuntem, passem per davant de la mútua i girem a la dreta per remuntar pista direcció a Burriac. Un cop dalt agafem un corriol-trialera molt macu, aquí ens deixa l'Opelat que segueix amb problemes de bieles i l'Adolfo es fot la gran ostia del dia, llàstima no haver-ho vist jejejejeje.

La meva intenció es agafar una trialera molt tècnica que he fet dues vegades amb el Kiler i que ens deixa a mig camí del rocodromo, però en un desviament agafem un altre de molt tècnica que sembla que es la que utilitzant a la Burriach Extrem. Aquí tots baixem com podem, hi han força rocs amb molts salts i els R1 friend's torna a fer una demostració de tècnica betetera....caray quin nivell!!

Arribem a pista i remuntem fins a la mútua, on en R1 i son amic ens deixen. Els quatre que quedem seguim per pista fins la Roca d'en Toni i baixem a Can Rafart per les trialeres de la pared seca.

Cerveses, patates braves i rialles han donat  fi a la sortida...

36 kms
1100 mts desnivell
3 hores


By NORRIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada