dimarts, 5 de juny del 2012

ENTRENO LEGAL

--------------------------------------------------------------------------------
Aquesta tarda, com casi cada dimarts quedem per fer la sortideta intersetmanal, aquest cop el R1 2003 i el Norris quedem a les 7,30 al camp de futbol del Vilassar de Dalt. El R1 es el primer cop que surt després de la trompada de fa una setmana i es vol provar a veure si no li fan mal les costelles.



Decidim pujar per l'interior de la mútua, creuem el gr per la pista de la cadena, enfilem a l'esquerra el tram de trialera nova que ens va ensenyar el Kiler i empalmem amb la trialera de la Bruja de Blair. Arribem a la Guapa i decidim pujar la fins la pista. Un cop a dalt baixem una mica i girem a la dreta per fer una trialera que molt poc cops hem fet i que no esta gens malament, ja que es força tècnica però no gaire difícil. Ens deixa a la pista que ve d'Òriius i anem a agafar la Guapa de pujada.
Arribo a dalt cinc minuts mes tard que el R1, està molt fort el paio, i comencem a pujar cap al gr. Arribem dalt i com que es dora girem a la dreta i fem tota la pista, passant pels tobogans i per la trialera de Cal Senyor, que he disftutat molt....que ràpida que es!!!Allà pugem la pista fins la Roca d'en Toni i fem la trialera del Cáctus sencera, amb un petit susto ja que s'ha enganxat la roda delm davant amb unes arrels i he hagut de sortir per les orelles, però sense caure eh!!!
Un cop a Vilassar de Dalt cadascú cap a caseta i fins un altre dia....

25 kms
650 mts desnivell
1,50 temps

BY NORRIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada