dijous, 28 de juliol del 2011

SORTIDA PRE-SERRALLONGA

--------------------------------------------------------------------------------
Aquesta setmana hem sortit el dijous, en Kiler i el Norris hem quedat a las 19 hores al Poli i hem anat fent via cap a Teià pel Camí del mig. Quant comencem a pujar per la riera del poble comencen els problemas amb la bike del Kiler, ens aturem un parells de cops per analitzar d'on venen aquests problemas fins que ens adonem que es el fré de la roda del davant. En una aturada d'aquestes, m'adonu que m'ha sortit un  bony a la cuberta del devant, menys mal que m'he donat conte avui, ja que el cap de setmana anem a fer la Pedals d'en Serrallonga...buff!! demà a la tarda toca anar de compres...
Decidim fer pista ja que amb aquest nyanyu no es plan d'arriscar-se fent trialeres.............i una merda!!!! que somos los Ciclopatas i no hay dolor!!!!

"Buenu" pujem fins dalt al Gr a bon ritme, la sortida de carretera del cap de setmana passat ens ha anat força be per agafar "fondu", digo Yo! Un cop dalt, girem a l'esquerra per anar a buscar la trialera que baixa fins a Vallromanes, que degut a l'aigua del dimarts passat era força trencada, pero la hem pogut fer sensera sense posar el peu a terra...jeje i amb el bony de la cuberta eh?? seguim a la dreta i decidim pujar per la trialera de las fonts de Sant Joaquim, i la de Santa Anna fins dalt de tot i empalmen amb la "V", on de poc ens fotem una bona trumpada amb uns bikers que baixavan al inreves, sort de la pericia del Kiler que si no??
Res més, baixada a Premià de Dalt per la trialera del cactus i tornada a Premià de Mar passant, com sempre per la Poma.

Be, ja només ens queda un dia per anar cap Osona a fer la Pedals d'en Serrallonga, ja explicarem com anirà...

23 kms
1,55 temps
614 mts desnivell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada