diumenge, 29 de maig del 2011

VISCA EL BARÇA

--------------------------------------------------------------------------------
Impresionant victoria del Barça ahir a Wembley, ja en tenim quatre i a més fent un futbol acollonant!!!! i encara hi ha algú que es pregunta perqué!!!!!!

Bé, aquest matí només ens em presentat tres ciclopatas al poli. Algúns amb absencia justificada pero altres debien estar resacosus de la gran victoria blaugrana d'ahir. Erem el Racing, el Adolfo i el Norris. Hem començat pujant per la riera de Teià fins que just abans d'arribar a dalt hem girat a l'esquerra fins el gr, just devant de la pista que ens ha portat a la Font de Can Gurgui, seguim fina la V, on l'Adolfo diu que coneix una trialera que hi ha abans del tobogan de la V. "Tururut violas", que us pensaveu que el paiu trobaria algún camí??? si en prou feines troba el camí de tornada a casa!!! quin desastre!!!sort que es bona persona.....

Com que no trobem ni rastre de la trialera que diu l'Adolfo, baisem per la dels punts fins la pista que baixa del Cal Escombriaire i seguim cap el golf, pero girant a l'esquerra i després a la dreta per agafar un corriol que ens ha dut a empalmar amb la trialera de la trinxa de l'any passat que enllaça amb la part final de la del arbre caigut.
Allà hem fet la primera barreta i hem seguit pujant direcció a Can Nadal tot seguint la pista en direcció a Cèllecs. Hem arribat a darrera Cèllecs i hem baixat per la trialera dels taulons, que ara la podem anomenar la dels tableros, ja que algú ha instal.lat uns tableros sobre els taulons i ara es passa més ràpit que per la C32.
Hem seguit fins a la pedre de les Orenetes on he fet la segona barreta i hem aprofitat per agafar forces amb uns gels. Ja que erem allà ens hem acostat a veure la roca foradada, ja que el Racing i Jo no la habiem vist mai.

Llavors hem seguit pujant fins a Sant Bertomeu tot passant per la font on hem omplert els bidons i pista fins la mútua on el Racing ens ha abandonat una  mica perjudicat (poder per massa desnivell) L'Adolfo i Jo hem seguit per anar a buscar la trialera de la Cabrilenca i un cop a Premià cerveseta fresqueta per passar la calor i cap a casa.
44 kms
3,40 temps
1220 mts desnivell

PD. Bon entrenament de cara a la Transmaresme Ciclopata de la setmana vinent.........al menys per els que hem vingut, es clar....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada