dimarts, 17 de maig del 2011

FONT DE CAN GURGUI

--------------------------------------------------------------------------------
Ondia!!!!! quina sortida mes guapa ens ha sortit aquesta tarda tú!!!!!

A las 19,15 al poli erem el Kiler i el Norris, després de les salutacions sortim direcció a Teià i enfilem cap a la Cornisa per la riera del poble, primer anar xerrant pero a mig camí tot sentint a altres dos bikers que ens agafaven hem començat a callar i a apretar no fos cas que ens passesin, com som els beteterus!! Just abans d'arribar al gr, hem girat a la dreta per la pista que arriba també al gr pero mes endavant, devant mateix del camí que porta a la Font de Can Gurgui. Fem via cap a la font i seguim per anar a buscar el corriol de la "V".
Comencem a pujar i a mig camí girem a l'esquerra per fer la trialera dels punts, molt guapa. Un cop a la pista que baixa de Cal Escombriaria baixem direcció a Can Maimó pero girem a l'esquerra altre vegada i pujem una mica per girara a la dreta i fer el corriol de la Trinxacadenes del any passat i ens adonem que també es va fer en aquesta Cabrilenca ja que el terra encara es marcat de guix. Aquesta trialera-corriol, espectacular, ens ha portat tot vorejant el camp de golf fins al capdevall de la pista de Can Maimó.
Hem tornat pujant la pista passant per Can Maimó fins Cal Escombriaria i ja baixem per la pista de "los locos" per anar a buscar la trialera dels pollastres que no hem trobat ja que la pista era reparada per màquinas i no hem trobat l'entrada, així que hem baixat per pista fins a Premià de Dalt i tot passant per La Poma fins a Premià de Mar.

25 kms
1,58 temps
720 desnivell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada