dimarts, 19 d’abril del 2011

TRES CICLOPATAS I EL "FINET"

--------------------------------------------------------------------------------
Una altre sortideta vespertina al sac, aquesta vegada amb dos novetats respecta als habituals de las nocturnas, a més del Kiler i del Norris, avui s'han afegit el Adolfo-ktm i el Oscar (el  finet).
Dons res, com sempre a les 19,15 desde el Poli de Premià, el Kiler i Jo hem anat cap a Teià on ens esperaven  l'Adolfo i l'Oscar. Salutacions sobretot amb l'Oscar ja que feia molt de temps que no ens veiem, es dels que prefereix "la flaca", i enfilem per la riera de Teià tot xerrant i a bon ritme. Abans d'arribar a dalt de tot, girem a la dreta per sortir al gr tot devant del corriol del Ovni. Fem l'Ovni depressa pero amb compte ja que està molt complicat, amb molta sorre, moltes arrels i moltes roderas. Arribem al gr altre volta i el seguim fins un corriol de dretes que agafem i que enllacem amb la trialera que baixa fins a Vallrromanes.
Aquesta trialera, a la part final també està fotuda, tant, que l'Oscar es fot una nata, sense consecuencies físicas pero amb la roda del devant que queda una mica boturuda. Com que Jo anava darrera, m'ho prenc amb filosofia i desideixo baixar amb prudència, no fos cas que me la futés també.
Un cop a baix seguim en direcció a la font de Can Gurgui, pero abans d'arribar a dalt de tot, allà on son les cases, agafem un corriol a l'esquerra que puja força, l'Adolfo que es devant, fa tap, el renyo, s'emprenya i puja pinyons com un malparit i desapareixen tots tres de la meva vista, mamonnnnnnnssssssssssss.
Ja som dalt a la pista i la seguim, ara si, fins la font de Can Gurgui i fins el Gr altra cop. La baixada, per la trialera de Teià. Com que l'Oscar no porta llums, baixo Jo primer, seguit de l'Oscar, amb el Kiler i les seves super llums i l'Adolf  l'últim. Baixem no gaire depressa i en un tobogan, sentim una relliscada al darrera. serà algú que se la fotut??? serà al gún porc senglar??? dons ha sigut l'Adolf, que en l'inexprencia de les nocturnes, s'ha fotut una nata de collons, jajajajajajaja. No s'ha fet mal eh??
Béhem baixat per la riera de Teià, on ens en despedit dels dos Masnouencs, i els dos Premianencs hem seguit fins el poble pel camí del mig.

19 kms
1,35 temps
635 mts desnivell

PD.Aixó s'anima, sembla que amb el bon temps començan a apuntar-se mes bikers a les sortides vespertines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada