dimecres, 13 d’abril del 2011

MES CORRIOLS.....A LA PENUMBRA

--------------------------------------------------------------------------------
Una altre sortida nocturna pal bote. Aquesta tarda el Kiler i el Norris hem quedat com sempre a las 19,15 al poli i hem començat la ruta tot comentant la sortida del diumenge passat a la Portals, encara tionc la bici plena de pols roja, la tradicional de Montserrat. Dons tot comentant hem enfilat cap a Vilassar de Dalt i pujadeta atípica, Los locos. Per qui no sàpiga quina es aquesta pista que anomanem Los locos, es la que puja directament desde Vilassar de Dalt fins la Creu de Can Boquet, es aquella que puja força dreta i que hi han uns saltets que si la baixes i et descuides et fots una llesca que pa que!!!!!
L'hem pujat a bon ritme, sembla que aquestes últimes sortides es noten a les cames. Un cop a la Creu, seguim pujant direcció a Alella pel Gr 92 i abans d'arribar al coll, girem a la dreta per un corriol que ens ha dut a mitg corriol del Vietnam, per cert, com relliscaba el terra, semblaba cendre, pero era sorra.
Un cop al Vietnam, m'he enrrecordat que fà dos anys en una Trinxacadenes vem fer un corriolet que ens va dur fins a mig camí de la V, l'hi ho comento al Kiler, que com que no el coneixia dons anem directes a fer-l'ho. Està molt malament, sobretot l'inici, que ens fà baixar de la burra i anar a peu. Quan arribem a la V girem a l'esquerra, pugem una miqueta i.............TRIALERA DELS PUNTS.........aquesta es una trialera que ens va ensenyar el Biker-teià una tarda de l'any passat al Kiler i a mi, i que no habiem tornat a fer més. Apa dons avall que fà baixada!!!! es molt maca, técnica a estones i ràpida en altres. Ens ha deixat al camí que baixa de Cal Escombriaria fins a Can Maimó. Jo ja pensaba que pujariem cap la Creu de Can Boquet, quan el Kiler diu:

"Ep, i si fem la trialera aquesta de pujada?" collonssssss, apa "que no sea dicho" cap amunt, que fà pujada!!!
Home, es durilla, pero es pot fer quasi tota sense posar el peu, només hi ha un parell de llocs que o per las arrels, mes pujada, mes cansament, mes tot en una curva sumat, fan que hagis de parar. Dons ja tornem a ser a la V. i  ara que??? la tornem a fer???? apa som-hi que no ha estat res??? trialera dels punts de baixada altre cop!!! i van tres, dos de baixada i una de pujada.

Ja tornem a ser al camí on abans. Ara ja que avui anem forts, pujem per una pista que fopt una pujada de cal deu que tenim just devant dels morrus, i que després de treure el fetge per la boca ens ha portat a Cal Senyor, amb dos collons!!! Ja només queda, un cop a la Creu de Can Boquet, encendra las llums per fer la baixada per trialera tradricional. i..........com que no m'enrrecordat de carregar la bateria de las llums, dons he hagut de baixar a la penumbra, amb un fil de llum de res, quin acolluniment!!!!! He tingut un parell de sustos, en un he sortit per les orelles, sense consecuencies per cert.

Finalment hem arribat al poble passant per La Poma i despedint-nos fins el cap de setmana vinent.

21 kms
1.59 temps
688 mts desnivell

PD. Ciclopatas!!! si us porteu bé, un dia us ensenyarem aquesta trialera dels punts....jejejeje

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada