dimarts, 18 d’octubre del 2011

AIXÓ S'ANIMA

--------------------------------------------------------------------------------



Cuatre bikers aquest vespre erem per sortir a disfrutar de la bici....aixó promet, sembla que tindrem més posibilitats de sortir aquest hivern ja que quant erem sols dos, moltes setmanes no ho feiem...

El R1 2003, el Kiler-bike, el Biker-Teià i el Norris sortiem de Premià pel camí del mig direcció a Cabrils, amb l'intenció de pujar per la pista que passa pel cementiri del poble, peró en lloc de pujar per on sempre, el R1 ens ha portat per dins unes urbanitzacions, que la veritat, fas menys pujades fortes pero fots una volta de caldeu!! ara, aixó si, hi han unes "chozas"....collonsssss!!

Res, al final hem enllaçat amb el camí hi hem seguit pujant fins a dalt de tot, allà on hi ha el mirador de Cabrils. Llavors hem agafat el corriol i en arribar a la pista girem a l'esquerra per la pista que ens ha dut directes al gr.

Agafem el gr cap a la mutua, i el seguim un troç, fem els tobogans fins la casa seguim primer per pista fins que agafem el corriol de ma esquerra, i després el de ma dreta fins Cal Senyor, om arribem a la Creu de Can Boquet per el corriol del Tub.

Per baixar hem agafat la trialera del cactus tot i que el kiler no les tenia totes, era el primer cop que la feia després de la trumpada que es va fotre fa un mes, la fet sensera com un campió.

Hem arribat a Vilassar de Dalt, on ens ha deixat el R1 i els damés hem arribat a Premià passant per La Poma.

23 kms
2.06 temps
627 mts desnivell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada