dijous, 8 de juliol del 2010

LAS TRES BESONAS

--------------------------------------------------------------------------------
Aquesta tarda quan m'ha trucat el Kiler-Bike per quedar al vespre, i dubtaba si sortir o no degut a la calor, l'hi he contestat de seguida que endabant home, que els Ciclopatas no s'arroncen per res. Dons despres, quan tornaba de Barna amb el cotxe, he dubtat de si no era una mica agosarat per sortir amb aquesta calda que ha fet avui. Pero res de res, si que es veritat que la primera pujada, per la pared seca, si que feia calor i suavem de valent, pero la veritat es que, en quan hem passat a l'altre banda de la muntanya, feia, a les baixades, fins i tot fresqueta.


Avui hem quedat a las 19,15 al Poliesportiu de Premià de Mar, en Kiler-Bike, el R1 2003 i el Norris. Hem començat la ruta direcció a Vilassar de Dalt, per la Poma, desprès cap al cementiri, pared seca cap a munt, on el Kiler s'ha trobat un company dels BTT Premià de Mar, on han comentat la sortida nocturna que van fer l'altre dia. Per cert, nosaltres també hem de decidir si la fem o que?

Llavors, a la Creu de Can Boquet, baixadeta per enfilar cap a fer la V pero a l'inrevés, que no la fem gaira bé mai i es força guapa. Després hem fet l'Ovni i baixadeta cap al Masnou per la trialera de las cases dels gossos.

De Masnou a Premià pel camí del mig.

Bona sortida de tarda on a las 9 ja eram a casa.


PD: Avui el R1 no tenia el dia, m'ha estranyat que ni tant sols baixabe ràpid.......menys menjar i mes bici......



21 kms
1.39 temps
580 mts desnivell

1 comentari: