diumenge, 11 de juliol del 2010

ELS CUATRE MAGNIFICS

--------------------------------------------------------------------------------

Bona sortida ens ha sortit avui, era una sortida extraña, perque el Kiler-bike i el Norris, tenien que quedarse a mig camí, i no tornaven a Premià. Com que tan un com l'altre som qui coneixem mes camins, el Adolfo tenuia dubtes de si sabria tornar, i Jo també tenia molts dubtes, pero tot ha sortit bé, gràcies sobretot a que venia el R1 2003 amb el GPS i han arribat a Premià. Perque si hagués hagut de tornar l'Adolfo sol, apareix a Tordera o a Sant Celoni, jajajajajaja.

Aquí teniu la crónica que ha penjat el Adolfo-Ktm al foromtb:

Salida chula la de hoy, partimos de premia Kili-kitti, Norris, y mua direccion paret seca donde quedamos con r1 p2ooo donde las escaleras... la creu, roca den Toni, charco, hermita san sebastia cruzamos la carretera y cojemos un senderillo guapode la muelte, que enlaza con otro igual, un pòquito de pista saca corchos urbanizacion fuente de la cantera pa cojer aguita y torrasa... nos comemos la barrita y pa bajo super trialera del copon... en la carretera al final de la trialera nos separamos en dos grupos para que no nos detecten, Kili-vanili con el Noris que se dan la buelta y osan en hacer la trialera al rebes de subida, mua y r1 p2ooo tiramos pa Dosrius y riera Argentona pa bajo, a un ritmo de tour que a pillao el marica este, suerte que esta mal.... OJOOOO!!! paradita en el Espinaler cervecita fresca guuuena que a brindado el colega.Mas o menos a sido esto yo me las e pirao pa Masnou por la playa, por si podia ver alguna tetilla suelta...

Tot correcta, allà on ens hem separat, el Kiler i Jo hem donat mitja volta i hem tornat enrrera per pujar la trialera aquesta tan maca baixant. Es pot pujar bé, fora d'algún punt on has de posar peu a terra, la resta es puja fàcil, i a més amb la calor que ha fet avui, val més pujar amb hombra de trialera que al solano de la pista. Desde allà, un cop arribats a dalt a la pisra, em enfilat cap a Can Bordoi on ens hem refrescat amb aigua i ens hem separat, el Kiler ha baixat per carretera cap a Llinars, on tenia dinar familiar i jo cap a Can Massuetr del Far, on tenia dinar familiar també.

Després de disfrutar d'una piscineta, un bon dinar, una cursa de fórmula 1, una siesta, un bon final d'etapa del Tour, un altre piscineta,(quina tarde més complerta, oi?) tornu a agafar la bici i cap a Premià amb temps de disfrutar del futbol.

Tenia els meus dubtes de per on tornar, no sabia si podria aguantar tants kms amb fort desnivell, gtot tornant per dalt, Sant Bertomeu, o si baixar per carretera fins Dosrius i agafar la riera fins Argentona, al final, ja que era a prop, he decidit tornar per dalt fins a Can Bordoi, i anar a buscar un altre cop la supertrialera, (Tres cops en un dia, dos de baixada i un de pujada) fins la carrertera, i llavors si, riera cap Argentona i camí del mig fins a Premià, on he arribat a temps de beura una coca cola, de dutxarme tranquil i de veure el partit.


63 kms
4.28 temps
1406 mts desnivell

PD. Bona sortideta partida en dos, així m'he pogur entrenar per la sortida de dos dias que farem d'aquí a dues setmanes.

Diumenge que ve més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada