diumenge, 23 de març del 2014

Pagant l'excés de carretera

--------------------------------------------------------------------------------
Ja sabia Jo que el sortir dissabte amb el Racing era hipotecar les meves cames per la sortida d'avui diumenge i així ha sigut. Ahir 100 kms de carretera i avui desde l'inici ja notava que no podia amb la meva ànima. Els altres dos d'ahir, el Pelayo i el Racing s'han buscat excuses per no venir avui.....GENTUSSA!!!!



L'excusa per no venir del Racing


A les 8 i al poli, en Adolfo, en Kike, en Batxi i el Norris, amb força fred, sortim a fer una volta pels voltants, la idea es no moures gaire lluny i fer aquells corriols i trialeres mes properes.

Pugem per l'interior de la mútua, creuem el gr baixem un troç de pista, agafem la bruja 2.0, continuem per la bruja fins la guapa, que la agafem de pujada fins la pista que puja d'Òrrius. Baixem una estona i agafem el corriol de la casa de pujada fins l'antena, on ens aturem una mica que en Kike te problemes amb un pedal.



Baixem fins el gr i el remuntem fins el corriol de Cal Senyor. Baixem per pista fins a la trialera de los pilares, que degut a la pluge d'ahir està impresionant, gens de fang i terreny molt compacte.

A la pista, prop de Can Maimó fem barreta. Baixem una estona i girem a la dreta per pujar la trialera de la Trinxa. L'inici es impossible de fer-la muntat, hi ha uns reguerots impressionants i  moltíssim fang. Uns metres mes endavant ja ens podem muntar i començar a pujar, tot i que en una corva, em rellisca la roda, perdo l'equilibri, no puc descalar i caig de costat amb la mala sort de clavar-me una pedre de canto al braç, collons quin mal! no ha estat molt greu però tinc ferida i mal al os.



Seguim pujant, sortim a la pista que ens porta fins a Can Gurgí. Es a aquestes alçades que ja no puc més, em fam mal les cames i ja en tinc prou de bici, no soc l'unic, ja que en Batxi, tot i que avui ha vingut amb una super-bike, també en te prou degut a un fort constipat.

En Batxi amb la super-bike imitant el Pelayo


Decidim fer l'ovni i al Pla de Teià ens separem, en Batxi baixa per pista i nosaltres anem a fer la trialera de la moto penjada i la trialera de les vinyes fins al Masnou, on als bloques fem les braves tradicionals.



32 kms
920desnivell
2,40 temps

Sortida amb pocs kms però amb força desnivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada