dijous, 24 de novembre del 2011

RETROVAMENT BETETERU

--------------------------------------------------------------------------------

Deu dies després de la pedalada, pasada per aigua, del Montnegre i sec del tot, he pogut retrovar-me amb la bicicleta. Ja era hora!! entre unes coses i unes d'altres no habia pogut sortir. No les tenia totes, ja que degut a l'aigua i el fang de la pedalada no sabia con aniria la bici, les pastilles de fré a les últimes, les rodes, pedalier, direcció, cables, etc. eren una caixa de sorpresa. Dons de conya, el canvi funciona perfecte, les rodes giren be i el pedalier no grinyola, sembla que he estat de sort, no com molts companys que habn tingut més problemes que Jo.

Hem quedat a les 7,15, aquest cop a cal Kiler i hem sortit de Premià per el camí del mig direcció a Cabrils, on hem arribat tot passant per devant del camp municipal de Vilassar de Dalt. Pugem per la riera i pugem per l'interior de la mutua. Encara hi ha força fang, pero ja comença a estar més sec i es puja molt be. Arribem a dalt a la carena i girem a l'esquerra per el gr i anem fent via agafan les variants corrioleres per no fer tot de pista, els tobogans, el corriol que pasa per darrera la casa, l'altre corriol que comença allà on la baixada de la reixa, l'altre corriol que acaba a Cal Senyor i la trialera del "tubu" fins a arribar a la Creu de Can Boquet.

Ja era tard i pensem per on baixar, fins que al Kiler se l'hi acut fer-ho per la trialera del Pollastre. Com que era de nit i habia plogut massa, decidim fer-la per la variant més light........ostia, light light no ho era molt, perque amb tantan pluge era plena de saltironets i arrelsi trampes, hem hagut de posar el peu a terra, mes per precaució que per dificultat, pero ha sigur entretinguda i divertida. Només al últim tobogan ens hem decidit a baixa'l pel lloc complicat, i després de inspeccionar el terreny i pensar-ho una mica, iepaaaaaaa cap avall que fa baixada!!!! m'he llençat a sac i no me l'he fotut de poc, perque la recepció final no ha sigut tot lo perfecte que habia de ser. Llavors el torn del Kiler........suspens......i voltereta que te crio...res important ja que ha fet com habitual, s'ha aixecat com si tingués una molla....ràpid ràpid ràpid.....jejejeje


Hem arribat a Vilassar de dalt, i com sempre, cap a caseta per la Poma....

20 kms
1,45 temps
550 mts desnivell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada