dimecres, 4 de juliol del 2012

OVERBOOKING

--------------------------------------------------------------------------------
Aquesta tarda al poli overbooking de Ciclopatas, i es que així va el país, la mitat, arriba la calor i ja no treballen a la tarda, com s'enteri la Merkel!!!!

Quique-72, Kiler-Bike, Racing-bcn, R1 2003 i Norris, cinc bikers disposats a disfrutar d'alguns corriols amb la fresca del capvespre sortim de Premià direcció a Cabrils. Pugem per l'interior de la Mútua fins a arribar dalt al gr. Creuem el gr per la pista de la cadena i la baixem un troç fins a agafar el corriol de l'esquerra que anomenem de la "bruja 2", el seguim fins a la "bruja" que la seguim de baixada fins a arribar a la "guapa". Girem a l'esquerra de pujada fins la pista que baixa a Òrrius, que seguim de baixada fins a girar a l'esquerra per enllaçar-la amb la trialera de la casa que fem de pujada.



Arribem al capdamunt, allà on hi ha l'antena, ens reagrupem i baixem al gr. El seguim a la dreta per agafar el corriol de l'esquerra, el que surt al costat de la baixada de la valla. Pugem el corriol i tornem a sortir al gr, llavors continuem per la trialera que ens deixa a Cal Senyor. Un cop allà pugem per la pista fins la Roca d'en Toni per anar a buscar la trialera que baixa paral.lela a la pared seca.

La baixem depressa, amb susto inclòs del Quique que llepa el terra, sense conseqüencies, fins que al final del tot, allà on ja normalment agafem asfalt, girem a l'esquerra de nou per baixar per una trialera força tècnica que ens porta just al Tribike.

Baixem per la riera, ens despedim del Racing i del R1 i els dames continuem cap a Premià pel camí habitual.

24 kms
1,52 temps
599 mts desnivell

PD. No se si us habe-ho fixat, però es practicament la mateixa ruta d'ahir però feta al l'inrevés........com de diferent son els corriols fets en un sentit o en un altre,,,,,i que guapos....

BY NORRIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada