dimarts, 28 de febrer del 2012

SUSHI+BTT+NORRIS=PÀJARA

--------------------------------------------------------------------------------
Ara ja tocava tornar a sortir al vespre, ja han tornat las temperatures suaus i no tenim excusa. Quedem a Premià el Kiler-Bike i el Norris i sortim del barri Cotet a les 19,30 direcció a Vilassar de Dalt, passant pel camí del mig. Allà ens trobem amb el R1 2003 i decidim pujar per la pared seca.
Al principi tot va bé, però un cop deixem l'asfalt i comença la pista, m'agafa una pàjara i no aconsegueixo agafar ritme, un nus a l'estómac i els dos pàjarus que comencen a deixar-me enrrera. Agafu una barreta i en marxa me la menjo d'una mossegada.
No se si te res a veure o no, però això de menjar Japonès no deu ser gaira bo per fer esport, molta teca que t'enbafa però desprès no et queda res al cos.
Quant he arribat a la Creu de Can Boquet ja estava força més be, ja m'habia desaparegut el nus a l'estòmac. Comentem la jugada i seguim per pista per anar a fer la "V" a l'inrevés. A la nit es molt guapa, i de pujada també. Sortim a la pista i seguim ara cap a Can Gurguí fins que arribem al GR.
Un cop al GR el seguim de pujada cap a Sant Mateu fins que agafem la trialera Ciclopata fins a Premià de Dalt. Com que habiem fet pocs kms, el Kiler i Jo hem acompanyat al R1 fins la rotonda del Pekomark tot xerrant de futurs reptes que volem fer els propers mesos. Allà ens hem despedit del R1 i pel camí del mig fins a Premià.

19 KMS
1,23 TEMPS
429  MTS DESNIVELL

PD. Per si de cas, no tornaré a menjar sushi les vigílies de sortida........no fos cas que????????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada