dimarts, 27 de setembre del 2011

RETROVAMENT D'UN CICLOPATA I EL BIKER-TEIA

--------------------------------------------------------------------------------
M'ha fet il.lusió la trucada d'un vell amic per quedar en fer una sortideta. Ara feia molt de temps que en Biker-Teià no ens honraba amb la seva presencia al grup, i tot es debia a que darrerament s'ha estat preparant per uns reptes d'autentic biker, no com nosaltres que ens contentem en fer sortides de "globeros-dominguerus" i poca cosa més, el tiu ha aconseguit acabar, entre d'altres la Pedals de Foc non stop, la Vip xtrem i aquest últim cap de setmana la famosisima Selenica.....un puto crack!!!

Bé, anem per feina, a les 19,15 hem quedat al Poli de Premià i sortim direcció a Cabrils per pujar per la "pared seca", un cop arribats a la Creu de Can Boquet seguim amunt i agafem el Vietnam al inrevés, el seguim fins el capdamunt de tot pasant per San Mateu, i tornem al gr per deseguida baixar per la trialera anomenada per nosaltres com la dels Ciclopatas, cosa que l'hi ha fet molta il.lusió al Biker-Teià ja que no la coneixia. Llavors seguim la pista fins a la Cadira del Bisbe, i hem baixat a Premià de Dalt per pista ja que no ens hem atrevit a fer-ho per la trialera ja que no teniem ganes de fotren's una trumpada, que Jo ja vaig ben servit, últimament.
Desde Premià de Dalt per carretera fins a Premià de Mar i cap a casa.

17 kms
1,18 temps
480 mts desnivell

PD. Estic reventat, com costa seguir el ritme d'un semi-profesional com aquest del Mon d'en Yari!!!!!  ET FELICITU FILL!!

1 comentari:

  1. Apa!!! mira que et exagerat... tot te els seus pros i contres...la setmana que ve, més!!!

    ResponElimina