diumenge, 18 de setembre del 2011

100% MOUNTAINBIKE

--------------------------------------------------------------------------------
Que si plou, que si no plou...aquests de la tele no n'encerten ni una...Ahir a la nit, teniem dubtes de si podriem sortir, ja que a tot arreu anunciaben pluges, pero aquest matí, era tot nubol pero ni una gota d'agua. Dons res, amb els xubasquerus a sobre, per si de cas, enfilem cap al Poli de Premià. Allà ens trobem el Adolfo-ktm, el Racing-bcn, el Norris i un company que ha volgut probar aixo de sortir amb els Ciclopatas, el Quique.
Hem sortit direcció a Cabrils per pujar la muntanya per l'interior de la mutua i un cop a dalt, al gr ha començat a ploure, res, 4 gotas ben groses que ens han fet posar el xubasqueru pero que no han durat ni cinc minuts.
Agafem la pista que baixa fins a Òrrius pero girem a l'esquerra per agafar un corriol que empalma fins amb la trialera de la casa, que hem seguit fins a sortir a l'antena. Baixem per la trialera plena de pedres fins al gr de nou. Allà seguim la pista direcció a Sant Bertomeu pero girem a l'esquerra per agafar el corriol del gr.
Com que el Racing s'ha quedat amb la reserva, hem fet el corriol tot sencer fins a Sant Bartomeu per anar a la font a omplir els diposits.






Un cop amb els diposits plens hem tornat fins a l'ermita i hem continuat la ruta agafan la pista que puja a l'antena de Cellecs pero encara no hem pujat, hem anat a buscar una trialera força guapa que ens ha dut a l'urbanització que hi ha prop de la Roca de l'Oreneta. Un cop allà, a fer l'animal, en lloc de tornar a pujar per pista, no s'ens acut res mes que pujar per la trialera dels taulons, mira que es de ser inútiles eh....dons la hem patit, la hem suat, hem tret el fetge i el cor per la boca i finalment hem aconseguit arribar a dalt de tot. Be, a dalt de tot no, que encara ens quedaben algunes forces i hem seguit pujant, primer per trialera i després per pista fins a dalt de tot de l'antena de Céllecs.

Allà dalt hem descansat i recuperat forces ja que ho necesitabem, i seguimja de tornada al poble amb la idea de disfrutar d'unes últimes trialeres...
I collons si les hem disfrutat!!! per seguir amb la tradició de les darreres sortides, he tornat a llepar....dues trumpades en menys de cinc minuts....la primera, en una corva sense cap complicació, degut al terreny tant sec que hi ha, m'ha marxat la roda del devant i m'he fotut de llorus, resultat, cop al colce i a la cadera, i rascades a tuti plen....i una mica més enllà, en una trialera dificil, la roda que s'hem clava en un pedrot i.....sortida per las orelles amb el mateix resultat, cop al colce i a la cadera....i més rascades es clar....si ho se, no pujo al Cristaco per que no m'ha servit de res ostia!!!



La tornada, per diferents corriols fins a arribar al "charco" i seguint la pista tot passant per la Roca d'en Toni per anar a buscar la trialera que baixa paral,lela a la pared seca fins arribar a Premià on hem fet la cerveceta a la petanca de Vilassar de Dalt i on ens a acompanyat el Kiler que s'està recuperant del learning to fly de la setmana pasada...

39 kms
3,29 temps
1081 mts desnivell

PD: El Quique deu d'haber flipat, amb el rutón que ens hem marcat avui i amb els fostios que m'he fotut, esperem veure't més diumenges.

2 comentaris:

  1. Ja ja ja ja ja ja amb les fotos del Norris pel terra m'estic descollonant... No puedo con mi vida, ets l'ostia chaval... ja ja ja ja ja...

    ResponElimina
  2. No home, que jo prefereixo muntar les eugues, jejeje

    ResponElimina