diumenge, 5 de juliol del 2015

Céllecs i zona Prehistòrica amb molta calda

--------------------------------------------------------------------------------
Quina calor!!!!! ni buscant corriols ombrívols ni amb el ventet que feia avui, ens hem pogut estalviar la suada, només el litre de cervesa fresca que ens hem cardat al final ho ha compensat una mica......

En Racing a la Pedals de Foc Non Stop i en Manolo al Repte del Ter eren baixes no autoritzades, que totes dues curses es van produir el dissabte i avui els esperàvem, a les 8 al poli com sempre....la gent es busca unes excuses per escaquexar-se últimament.....

Dons avui erem en Victor, en Adolfo i en Norris els tres valents que desafiant les fortes temperatures sortim a fer un volt amb la bici.

Sortim de Premià i a la Poma ens trobem als Btt Premià de Dalt que sortien a fer una volta per Riells de Montseny amb tota la quitxalla, ens saludem i ens citem per fer una sortida conjunta un dia d'aquests, potser una sortida perfecte?????

Seguim pel interior de la mútua, i un cop dalt la carena comencem a fer corriols tot buscant l'ombra fins que arribem a Sant Bartomeu. Pista de pujada cap a l'antena pero de seguida la deixem per seguir per corriols i trialeres tot envoltant Cèllecs fins la pedra de l'Oreneta, on ens aturem una estona a fer les barretes.




Retornem al camí i seguim buscant l'ombra en-llassant corriols fins travessar la carretera d'Òrrius i continuar corriolejant fins la pista del Meridià Verd. Llavors decidim baixar fins la carretera de Parpers pels corriols i agafem, sense aturar-nos, el corriol del flow que ens acosta a La Roca.

No baixem al poble i tornem per els corriols de sempre fins Sant Bartomeu. Ja es quasi mig dia i la calor ens apreta, la poca aigua que ens queda als bidons es calenta i ja no ens queda quasi res d'esma.




La tornada des de Sant Bartomeu er la pista es a "pleno" sol pero sort que fa una mica de vent i a les baixades ajuda a arribar.

Fem els corriols paral·lels de la paret seca i baixem fins la petanca de Premià a gaudir, com mai, de la mes que merescuda cervesa.



43 kms
1150 mts desnivell
3.34 temps

Track

By Norris


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada