diumenge, 4 de desembre del 2011

LA ROCA-------VERSIÓN 2.0

--------------------------------------------------------------------------------
Avui al lloc de trobada érem 7 bikers, el Kiler, el Racing, l'Adolfo, el Quique, el R1, el Joax i el Norris. De bon matí fem de mecánics, el Joax té problemes de pedals i amb l'allen els hi arreglem, la propera vegada porteu la bici arreglada de casa, els veins ho agrairan.......verdad Joax???


Després d'analitzar les possibles rutes que podíem fer avui, ens hem decidit a tornar a La Roca en la versió 2.0, la mateixa que l'ultima vegada ja que el Kiler no havia vingut.

Sortim del poli direcció a la Poma, passem per Cabrils i pugem al gr per l'interior de la mútua. Just a dalt de tot, ajudem a una pobre dona que tenia problemes amb el cotxe, encara no entenc que li passava ja que las rodes no eren enterrades, potser volia un altre tipus d'ajuda....eh Adolf???? Un cop dalt, creuem el gr per la pista on hi ha la cadena i anem a disfrutar la primera trialera de la jornada. Arribem a baix i seguim la pista fins a Òrrius, creuem la carretera i seguim pujant per anar a buscar la pista que ve del Bell Reco tot passant per una altre trialera, on el Kiler a fet un dels seus ja famosos Learning to fly.....jeje, sense consecuencies.

Un cop a mig camí, girem a l'esquerra per agafar la trialera de pujada fins a la pista de Parpers, just abans de el Llevataps, que l'agafem i creuem la carretera a l'alçada del Jabalí de Oro per fer via cap a l'urbanització de Sant Carles.

Arribem finalment a l'inici de la trialera de la Prehistòrica i ens llancem com posseïts cap avall, disfrutant-la con si fos el primer dia....o l'últim...fins que arribem al clar i ens disposem a esperar al Joax, que com que triga una mica més del compte ens fa enviar un escamot de recerca. Efectivament, el "paiu" s'havia perdut.




Un cop tots junts seguim el camí fins la carretera i llavors, la creuem i iniciem el corriol magnífic que ens duia
al nostre destí final, La Roca del Vallés, on arribem per el tradicional tub.

Allà a la plaça de la font fem la xerrada, mengem barretes, dàtils i gels, omplim bidons i algun descerebrat es fuma un cigarro....com està el món!!!

Ja es hora d'anar tornen i agafem la carretera per girar a la dreta i començar a pujar per la pista on ens trobem un fotimer de boletaires. De-seguida arribem al trencall on decidim seguir pujant per trialera, tots menys el Joax que ja està fins el capdamunt de trialeres, i es que es com el Pelayo, animals de pista! Comencem a pujar per la trialera i, primer ens creuem amb, com a mínim 10 o 12 bikers, després amb, 8 o 10 motos, i després amb boletaires, gossos, mes boletaires, i més bikers, una bogeria.

Arribem finalment al final del primer tram trialeru i el R1 que decideix continuar per pista, ja l'ha trucat la dona i ha de fotre el camp cagant llets, massa crius home!!! Els demés seguim per trialera i arribem a Sant Bartomeu on, SORPRESA!!! hem arribat abans que el Joax i que el R1 jasjaja quin riure!!!

De Sant Bartomeu seguim la pista fins a la carena i girem a dreta fins a la Creu de Can Boquet i decidim baixar per la trialera de la granota primer i per la paral.lela a la pared seca fins el cementiri de Vilassar de Dalt. Girem a la dreta i anem directes a Can Rafart a fer la cerveceta, on a pleno sol s'estava de muerte....

Des-de allà tornem al poble per la Poma.

45 kms
3.31 temps
1125 mts desnivell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada