dimarts, 29 de març del 2011

TRES COLGADOS MUY FUMADOS

--------------------------------------------------------------------------------
Quina mala sort, una altre vegada com el diumenge passat, la pluja ens ha espatllat la sortida. Ara, que no ens la ha espatllat del tot, que tosuts en som un rato.
Avui en començat la temporada de nocturnas, ja que ja fà més bon temps i com que han cambiat l'hora dons sembla que ve més de gust. A les 19,15 al Poli de Premià erem el Kiler, el Norris i el R1 2003, que ja que acaba la temporada d'sky el començarem a trobar en les sortides. Ja amenaçaba pluja, pero no pensabem que seria gaire cosa. Sortim del Poli cap a La Poma, i comença a ploure, que si es un núvol, que si sem,bla que es cap a Mataró on plourà més, que si cap a Alella no està tant negre, dons decidim continuar, i enfilem pel cementiri de Vilassar de Dalt i pared seca fins la creu de Can Boquet. Deu ni do el R1 com ha pujat de ràpid el tiu, després de tot l'hivern de no agafar la bici, sembla que lo del sky va força bé per les cames. Un cop a la creu, no plovia gaira, i decidim seguir pujant fins la Roca d'en Toni. Baixem en direcció a la trialera de los pilares de la tierra, i ara si, que a l'alçada de Cal Senyor comença a ploura de valent, com que ja estabam molls, decidim seguir, "de perdidos al rio".
Arribem a l'entrada de la susodicha trialera i merda, han passat la màquina, una altre trialera a pastar fang, cachis la mar, baixem espitxant las burras fins el clar que hi ha uns metres més endavant per veure si l'han trinxat tota o només es el principi, esquivant barnques, fang a doju i merda, un cop a baix ens adonem que l'han fet malvé sencera. Al final haurem de fer com el Pelayo i comprar una bici de Carbono de 9 kgs perque no podrem fer una altre cosa que rodar per pistas, que en quatre dies estaran asfaltades i amb "urbanus" a cada cruilla.......grgrgrgrgrgrrrrrrrrr QUIN FASTIC!!!!

Res, cabrejats com a mones i xops con sardines comencem a tornar per on hem vingut, ara amb una pluja bastant persistent, i un cop a la Roca d'en Toni hem decidit baixar per pista per no fotrens una galeta.
Total que hem arribat xops de collons i amb un viruji al cos que pa qué, i es que estem mes penjats que el Numaios, us enrrecordeu????


19 kms
1.26 temps
466 mts desnivell

PD. Ara sembla que ve el bon temps, a veura si tenim més sort i comencem a acumular kms entre setmana, que ja toca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada