diumenge, 14 de novembre del 2010

PERDIDOS

--------------------------------------------------------------------------------
Mira que es dificil de perdre's per la Serralada del Litoral, desprès de tant de temps voltant pels seus corriols i trialeras......dons avui, perdre's el que es diu perdre's, no, pero hem fet una mà de corriols i trialeras novas del cagar.

I com pot ser aixó? dons mira, per casualitat. Ens hem trobat aquest matí, com sempre al poliesportiu de Premià el Adolfo-ktm, el Kiler-bike i el Norris, i hem enfilat cap a Cabrils, ja que com que avui era la pedalada de Teià, no viliem trobar-nos molta penya, ja que als primers kms tothom anava cap a Teià. A la benzinera de Cabrils, hem inflat com cal las rodes i hem pujat per l'interior de la mútua. Quan hem arribat dalt a la cornisa, hem creuat tot recte per la trialera que baixa direcció a Òrrius, i ens hem fixat que el camí estava marcat, i ens hem pensat que era de la pedalada de Teià, i hem decidit, ja que erem els primer en passar, de fer-la per la cara, aixó si, sense butifatrra final. A mí ja m'ha extranyat, que al girar per un camí, hi habia una cadena posada, amb lo perillós que es per las bicis, pero hem seguit rodant fins que en arribar a baix de tot, ja ens hem tret els dubtes quant ens hem trobat una pujada imposible de fer amb la bicicleta, i uns tios que hi habia de l'organització ens han dit que era una cursa de muntanya a peu.....ah ara ho entenem!!! Dons mira Tú hem seguit las marques que hi había i "desde luegu" que hem disfrutat molt, ja que els camins i corriols eren molt macus i a més desconeguts per nosaltres.
No se ven bé per on hem passat, recordo la font del Quico, a prop de la gossera d'Argentona, i per el Gr 92 hem tornat cap a casa, tot baixant per on hem pujat. Cerveseta de comiat a la petanca de Premià de Dalt i fins diumenge que ve.

30 kms
2.56 temps
895 mts desnivell

PD: Aquests que fan curses de muntanya, estant molt penjats eh, 26 kms i 1300 mts de desnivell tot corrent per la muntanya es molt heavy, la reostia!!!!.

1 comentari:

  1. Hola Norris, vosaltres per tal de sortir de la rutina sou capaços de perseguir una "guela" caminant per la muntanya , jejeje ;-) que dius que unes marques en el camí? doncs somi, avall va que trona.... Jo per fí aquest diumenge si, a fer cames, Sortida de Premia a les 7:30 passeig marítim fins el port de Badalona, tornada a Premià amb pujada al Poliesportiu inclosa i tornada a casa per el camí d'en mig. 30km 1:44 min. no esta malament pero si que es nota el cul dolorit...;-)

    ResponElimina