dimarts, 21 de setembre del 2010

1ª NOCTURNA TEMPORADA

--------------------------------------------------------------------------------
17'30 Trucada al Kiler-Bike:
NORRIS: Que nano? sortim o que?
KILER: Ostia, que aquí a Premià encara plou, potser que ho deixem corre.
NORRIS: ok, ho deixem corre.

Quina putada, el diumenge tenim la Transmaresme i avui dimarts es l'unic dia que puc sortir, bé dons mala sort....puta pluja.....

18,30 Trucada del Kiler-Bike:
KILER: Nen, que fem? sortim ara que no plou?
NORRIS: Hombre això ni es pregunta...19,15 al poli?
Kiler: Ok 19,30 al poli.

Dons així ha començat la primera nocturna de la temporada, en un dia plujós de finals de setembre. A las 19,30 finalment el Kiler i el Norris hem sortit direcció a Teià per rodar una mica per pista, ja que no ens fiarem d'agafar trialeras després de l'aigua caiguda aquests dos dias. Hem pujat tot xino xano, anant xerrant fins el GR, on hem girat a la dreta tot pujant fins Sant Bartomeu, on per la baixada ja hem hagut de engegar las llums. No se si pel temps que feia que no les utilitzava o que, però las meves llums han començat a fallar. Desprès d'unes comprovacions he aconseguit fer-les anar, però cada sotrac, saturava una llum o l'altre. Hem continuat fins la Creu de Can Boquet, Roca d'en Toni i hem anat seguint fins la Mútua. Llavors hem baixat per la carretera de la mútua fins Cabrils i d'allà fins a Premià passant per La Poma.

26 kms
1.57 temps
623 mts desnivell

PD. Que maco que es rodar per la nit, llàstima que degut a las pluges no hem fet cap trialera, perquè llavors si que es flipant, las properes sortides nocturnes ja en farem de trialeras.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada