diumenge, 12 de juny del 2016

Volta per Gavà i Begues

--------------------------------------------------------------------------------
Sortida conjunta amb els BTT Premià de Dalt pels voltants de Gavà i Begues, això es el que en Xavi ens havia preparat per aquest diumenge.


Hem sortit d'hora de Premià amb els cotxes per començar la ruta a les afores de Gavà. Eren les 8'30 que començavem a pedal.lar en Victor, amb la seva nova flamant Canyon, l'Adolfo, en Telmo, en Xavi, en Borja, l'Aleix, l'Aitor, l'Oscar, en Martí, en Bomba i en Norris, una bona colla.





No explicaré per on hem anat perquè no m'ho conec, però hem fet una bona ruta plena de corriols, una mica de pista, alguna pujada que deu ni do, un troç de carretera i moltes pedres. Hem tingut força sort ja que el dia ha acompanyat, ja que no ha sortit el sol en tot el matí i ha amortit bastant la calor.





Ha sigut un matí entretingut amb poques incidències, un parell de caigudes sense gaires conseqüències, una avaria a la bici de'n Martí, que l'ha obligat a fer tota la ruta sense tres o quatre pinyons grans, que ho maleía però ho agrairà, ja que li ha servit d'un bon entrenament i poca cosa mes.











Al final, ja a Gavà, hem fet la cerveceta en una terrassa, que hem disfrutat molt ja que hem tragat pols, com no feiam des de la Monegros.

42 kms
3 hores
1150 mts de desnivell


El track

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada