diumenge, 6 de desembre del 2015

Kike's returns

--------------------------------------------------------------------------------
Desprès d'un fotimer de temps sense la presencia del Kike, avui que fa un fran esforç i es presenta a la sortida dominical, va i no  ha vingut ningú, els tipejus l'han deixat penjat, serà per venjança?.....ahi lo dejo.

Dons res, sols el Kike i el Norris estem reparats al lloc habitual per gaudir d'una bona dosi dels corriols del nostre jardí.

Sortim de Premià per pujar per l'interior de la mútua, travessem la pista baixant per la pista on la cadena per fer el primer tram de la ruta perfecta. Sortim a la pista que puja d'Òrrius i baixem per la fea.

Així es menja les barretes el Kike, "sin comentarios"


Ja som al poble i remuntem desnivell pujant pel corriol del Pelayo fins a prop del pla del fum. Llavors algun corriol que ens porta a la pista que puja per darrera a l'antena de Cellecs i que deixem per baixar per la trialera de l'esquerra.

Per acabar d'adornar la sortida fem el bucle dels dos corriols que surten de Can Sardà per desprès baixar per la trialera de la barana i que comença al costat de la casa i remuntem fins el pla del fum.



Tornem per pista fins la Roca de'n Toni i baixem ajuntant un parell de corriols per acabar a Vilassar de Dalt amb un bocata ben gros, avui que no ha vingut el Racing ens hem estalviat les braves......

35 kms
2'55 temps
1018 mts desnivell

El track

PD, una bona sortida plena de corriols.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada